itbaza.com
Prati nas na Facebook!    Prati nas na Twitter!    Prati nas putem RSS-a!    Engleska verzija      Dobrodošli na itbaza.com, mjesto za ljubitelje IT tehnologije!
itbaza.com
Brza pretraga:  pretraga
 ATI HD 3850
ATI HD 3850
Petak, 28 Decembar 2007

AMD je predstavio najnoviju generaciju ATI grafickih procesora i preko noci uzdrmao trziste te se digla velika prasina, pogotovo posto je ljuta konkurencija u obliku nVidia-e veoma skoro ponudila svoje low-cost high-performance rjesenje 8800GT.

proèitaj više
 Kontroverzni AMD Phenom 9700
Kontroverzni AMD Phenom 9700
Srijeda, 12 Decembar 2007

AMD je poslije dosta odlaganja (vise od godinu dana) predstavila nasljednika svoje najpopularnije K8 generacije mikroprocesora. Phenom je ujedno i prvi procesor sa cetiri jezgra ove kompanije.

proèitaj više
 Ultimativni biznis laptop
Ultimativni biznis laptop
Srijeda, 10 Oktobar 2007

Ovo je stvarno jedan od najboljih poslovnih laptop racunara koje smo do sada videli. Dizajn je izuzetan, bas kao i kvalitet izrade, i prosto je nevjerovatno kako su sve komponente stale u tako tanko kuciste. Performanse su sjajne, a autonomija fantastična.

proèitaj više
 iPOD touch
iPOD touch
Subota, 8 Septembar 2007

Već se dosta vremena pricalo o novim iPOD modelima, a na Apple-ovoj konferenciji pod imenom "The beat goes on" su se glasine i obistinile. Nova generacija iPOD-a je pred nama. Da li je Steve Jobs sa pravom ponosan na nove modele?

proèitaj više
 Uporedni test svih ATI 2600 kartica
Uporedni test svih ATI 2600 kartica
Srijeda, 15 Avgust 2007

Prikupili smo sve verzije ATI 2600 grafičkih kartica i postavili uporedni prikaz. Ovo je odlična prilika da se vidi sta moze ovaj procesor da ponudi i kako su različite kompanije realizovale svoja resenja.

proèitaj više
 Cooler Master Real Power Pro 1000W
Cooler Master Real Power Pro 1000W
Ponedjeljak, 25 Juni 2007

Napajanje od jednog kilovata snage. Ovaj monstrum će sigurno biti dovoljan da nahrani najzahtevnije komponente i trenutno na trzistu verovatno nema hardvera koji bi ga ozbiljnije namučio.

proèitaj više
    
4
index |  vijesti |  èlanci |  mobilarea |  pc komponente |  kontakt |  impresum |  free web hosting |  rss
Copyright(c) itbaza.com 2007-2010. Developed by oxydsoft.com