itbaza.com
Prati nas na Facebook!    Prati nas na Twitter!    Prati nas putem RSS-a!    Engleska verzija      Dobrodošli na itbaza.com, mjesto za ljubitelje IT tehnologije!
itbaza.com
Brza pretraga:  pretraga

ASUS TA668 kuæišta

Utorak, 8 Maj 2007

Kompanija Asus je predstavila nova kolor rešenja za svoju TA-66 seriju kuæišta – totalni koncept hlaðenja komponenti sa lakim DIY instalacionim dizajnom. Nova Asus TA-668 kuæišta daju korisnicima svež izgled sa svetlo žutom i crnom završnom obradom. Ta-66 serija poseduje karakteristike koje bi poželeo svaki kompjuterski entuzijast. Prednji i zadnji ventilatori su preènika 120mm i omoguæavaju efektivno rasipanje toplote pri malim brojevima obrtaja. Nosaè hard drive-a ne poseduje zavrtnje veæ držaèe, dok boèni panel za leptir zavrtnjima omoguæavaju lak upgrade i održavanje sistema. Boèni ventilacioni otvori omoguæavaju hlaðenje procesora i grafièke kartice na efektivan naèin.
Pošalji na Facebook   Pošalji na Twitter  
Nove vijesti iz kategorije:
Cooler Master CSX kucišta iz snova

Specijalnost Cooler Masterove izdvojene jedinice CSX koja se nalazi u Americi je pravljenje unikatnih kucišta, tacnije farbanje istih. Okrenuti su prije svega gameing populaciji a sva kucišta se oslikavaju rucno i prave se u limitiranim serijama. Svako kucište posjeduje svoj broj i dobija se certifikat o autenticnosti. Kupac ima mogucnost da odabere design iz postojece ponude ili da sam kreira isti. Cjena za postojece modele varira izmedu 900 i 1000$ zavisno od slike, a ukoliko se kupac odluci za svoj dizajn ta cjena je mnogo viša. Naravno, obzirom da je rijec o kucištima koja se oslikavaju u USA na tu cijenu treba ukalkulisati i troškove carine i transporta. Kancelarija Cooler Master-a u Beogradu obezbedila je dva modela (Blue flame i Diamond Plate) kako bi ispitala tržište, ali kucišta nisu na prodaju.

ThermalTake DH 102 kucište

Kompanija ThermalTake je predstavila novo HTPC kucište, DH 102. Kucište odlikuje sjajna crna završna obrada kao i prednji panel nacinjen od aluminijuma na kojem se izdvaja 7’’ LCD ekran osetljiv na dodir koji korisnici koriste da bi kontrolisali media funkcije kao što su muzika, filmovi i fotografije, kao i provjeru informacija kao što su dnevne vijesti, vremenska prognoza, status PC-ja i elektronska pošta. Kucište je težine 7.5Kg i podržava ATX i mikro ATX maticne ploce. Postoji mogucnost postavljanja do 7 ekspanzionih kartica u unutrašnjost kucišta a hladenje se obezbjeduje prednjim ventilatorom precnika 120mm kao i sa dva zadnja ventilatora precnika 60mm.

Asus TA-91 serija kucišta

Kompanija Asus je najavila T-91 seriju kucišta. Nove inovacije koje je ovoga puta Asus ponudio ukljucuju najprirodnije i najjednostavnije DIY okruženje inkroprosanjem anti-EMI dizajna, korišcenjem ekoloških materijala kao i primenom ergonomskog dizajna za lako instaliranje. Višeprolazni dizajn ventiliranja obezbeduje maksimalnu termalnu efikasnost dok jednostavan dizajn okvira savršeno spaja lepotu sa tehnologijom. Kucište podržava zadnje i prednje ventilatore precnika 12cm i kompatibilno je sa ATX i microATX plocama. Takode poseduje cetiri mesta za 5.25’’ drive-ove i pet mesta za 3.5’’ drive-ove, kao i mesta za 7 PCI slotova. Kucišta su dostupna u dve boje.

Komentari:
aspx Ponedjeljak, 23 Novembar 2009 19:04
aspx sux

Dodaj komentar!
 

Pošalji >>>

index |  vijesti |  èlanci |  mobilarea |  pc komponente |  kontakt |  impresum |  free web hosting |  rss
Copyright(c) itbaza.com 2007-2010. Developed by oxydsoft.com
0,0156 sec