itbaza.com
Prati nas na Facebook!    Prati nas na Twitter!    Prati nas putem RSS-a!    Engleska verzija      Dobrodošli na itbaza.com, mjesto za ljubitelje IT tehnologije!
itbaza.com
Brza pretraga:  pretraga

Jetdrive aluminijumska HDD kuæišta

Srijeda, 16 Maj 2007

Jetdrive je predstavio svoja dva nova proizvoda, naime, radi se o aluminijumskim kuæištima X9 Pleiades S2 i X9 Pleiades Taurus. X9 Pleiades S2 kompanije Jetdrive veoma podseæa na završnu obradu i perforacije koje se mogu videti kod Apple-ovih Power Mac G5. Unutrašnjost X9 Pleaides S2 nema nikakve posebne karakteristike a kada se montira hard disk ne ostaje baš puno prostora. Drugo kuæište koje Jetdrive predstavlja jeste X9 Pleaides Taurus koje neodoljivo podseæa na Iomega Triple Interface UltraMax Hard Drive. Dizajn, aluminijumska završna površina, dimenzije pa èak i zavrtnji koji su korišæeni u njegovog izradi identièni su sa navedenim Iomega modelom.
Pošalji na Facebook   Pošalji na Twitter  
Nove vijesti iz kategorije:
Cooler Master CSX kucišta iz snova

Specijalnost Cooler Masterove izdvojene jedinice CSX koja se nalazi u Americi je pravljenje unikatnih kucišta, tacnije farbanje istih. Okrenuti su prije svega gameing populaciji a sva kucišta se oslikavaju rucno i prave se u limitiranim serijama. Svako kucište posjeduje svoj broj i dobija se certifikat o autenticnosti. Kupac ima mogucnost da odabere design iz postojece ponude ili da sam kreira isti. Cjena za postojece modele varira izmedu 900 i 1000$ zavisno od slike, a ukoliko se kupac odluci za svoj dizajn ta cjena je mnogo viša. Naravno, obzirom da je rijec o kucištima koja se oslikavaju u USA na tu cijenu treba ukalkulisati i troškove carine i transporta. Kancelarija Cooler Master-a u Beogradu obezbedila je dva modela (Blue flame i Diamond Plate) kako bi ispitala tržište, ali kucišta nisu na prodaju.

ThermalTake DH 102 kucište

Kompanija ThermalTake je predstavila novo HTPC kucište, DH 102. Kucište odlikuje sjajna crna završna obrada kao i prednji panel nacinjen od aluminijuma na kojem se izdvaja 7’’ LCD ekran osetljiv na dodir koji korisnici koriste da bi kontrolisali media funkcije kao što su muzika, filmovi i fotografije, kao i provjeru informacija kao što su dnevne vijesti, vremenska prognoza, status PC-ja i elektronska pošta. Kucište je težine 7.5Kg i podržava ATX i mikro ATX maticne ploce. Postoji mogucnost postavljanja do 7 ekspanzionih kartica u unutrašnjost kucišta a hladenje se obezbjeduje prednjim ventilatorom precnika 120mm kao i sa dva zadnja ventilatora precnika 60mm.

Asus TA-91 serija kucišta

Kompanija Asus je najavila T-91 seriju kucišta. Nove inovacije koje je ovoga puta Asus ponudio ukljucuju najprirodnije i najjednostavnije DIY okruženje inkroprosanjem anti-EMI dizajna, korišcenjem ekoloških materijala kao i primenom ergonomskog dizajna za lako instaliranje. Višeprolazni dizajn ventiliranja obezbeduje maksimalnu termalnu efikasnost dok jednostavan dizajn okvira savršeno spaja lepotu sa tehnologijom. Kucište podržava zadnje i prednje ventilatore precnika 12cm i kompatibilno je sa ATX i microATX plocama. Takode poseduje cetiri mesta za 5.25’’ drive-ove i pet mesta za 3.5’’ drive-ove, kao i mesta za 7 PCI slotova. Kucišta su dostupna u dve boje.

Komentari:

Dodaj komentar!
 

Pošalji >>>

index |  vijesti |  èlanci |  mobilarea |  pc komponente |  kontakt |  impresum |  free web hosting |  rss
Copyright(c) itbaza.com 2007-2010. Developed by oxydsoft.com
0,0156 sec